humlebaekfysioterapi-klientudtalelser

BODYEFFEKT & Stressklinik

Bestil tid

Klientudtalelser:

Tina Kasan har fantastiske evner og kundskaber indenfor lindring af smerter, og jeg vil til enhver tid anbefale Tina til hvilket som helst smerteforløb, din krop oplever. I mit tilfælde har Tina via både intens, lokal og smertefri behandling helbredt og lindret mig omkring meget smertefuld slidgigt i nakken og det samme i forbindelse med voldsom smertefuld prolaps i lænden. Ved begge sygeforløb imponerede Tina mig lige meget, da hun helt konkret fjerner mine smerter, hvor ulidelige de end er! De gange, jeg mærker bare snerten af smerte, får jeg straks en akutbehandling af Tina, og alt er dagen efter godt igen. Tina er lidt af magiker med sine hænder, og derudover også et meget positivt og godt menneske, der har overskud og lydhørhed overfor sine patienter. 10 stjerner ud af 10 og ikke mindst min dybeste taknemmelighed og respekt.

Birgitte H

Jeg har været patient hos Tina Kasan på grund af slidgigt i hoften og stærke rygsmerter. Jeg havde svært ved at sidde i ret lang tid ad gangen, derfor var bilkørsel, teaterture og lignende ofte en stor prøvelse. Efter nogle behandlinger fik jeg det meget bedre. Jeg måtte dog vende tilbage flere gange – måske fordi jeg blev for kæk og glemte at tage hensyn til ryg og hofte. Nu er det 5 måneder siden, jeg har været til behandling hos Tina. Jeg har det så godt, som jeg ikke har haft i mange år. Tina er et dejligt, hjertevarmt og engageret menneske, som jeg varmt kan anbefale.

Lillian E

Rosenmetoden har for mig været en fantastisk behandling, der forløser følelsesspændinger i kroppen i et roligt tempo. Der åbnes, og kroppen giver langsomt efter, så forandringen kommer i et tempo hvor krop og sjæl kan følges ad til et roligere sted.

Janne M C

PSYCH-K er en overraskende virkningsfuld metode. Selv en enkelt session kan sætte gang i store og stabile forandringer. Dette er en fantastisk metode til at få et mere afbalanceret billede af sig selv og en mere afbalanceret tilgang til verden.

Janne M C

Kære Tina. Jeg vil gerne takke dig for den serie behandlinger med rosenmetoden, som jeg har modtaget af dig. Jeg kendte ikke direkte til systemet i forvejen, men havde læst om det og følt, at det kunne være den rigtige måde for mig at komme videre i mit liv. Først tænkte jeg, at det var da en meget forsigtig form for behandling, men alligevel opdagede jeg første gang, at der begyndte at boble en glæde frem i mig allerede under behandlingen. Jeg kunne også mærke nogle små modstande, hvor jeg ikke kunne slappe af. Det sjoveste var, at min mave begyndte at “snakke” helt vildt, men du sagde, at det bare var tegn på, at noget i mig gav slip. Det fortsatte også under resten af forløbet. Samtidig blev mit åndedræt meget dybere og mere “maveagtigt”, og det følte jeg også var med til at give slip. Den næste gang gik det lidt dybere, uden at jeg selv var klar over, hvad der egentlig skete, og derefter følte jeg en stor frihed vokse frem mellem behandlingerne, min energi voksede ganske betragteligt, og den sidste gang følte jeg, at jeg var blevet “rengjort” eller renset og klar til at komme videre. Alt i alt var det en rigtig dejlig oplevelse, og jeg følte, at selv om jeg af og til har svigtet min krop, så har den aldrig svigtet mig. Endnu engang tak!

Birgit N

Jeg har haft meget stor glæde af den blide, men effektive behandling, Rosenmetoden. Udover at være ualmindelig behagelig rent fysisk har den en helt utrolig effekt på angst, psykiske spændinger, ubalancer, tristhed og så mange af de tilstande, der kan gøre vores liv surt og uoverskueligt. Selv har jeg tumlet med overgangsalderens problemer – mest psykisk – og oplevet en stor forskel efter blot få behandlinger. Metoden er ikke voldsom eller ”konfronterende” – kroppen styrer meget fint sin egen ”dosis” for forløsninger. Det er en fysisk behandling, der virker på alle planer. God til alle, uden tvivl! Jeg kan varmt anbefale Rosenbehandlinger hos Tina.

Inge V E

Hej Tina. Det har været et meget udbytterigt forløb for mig at prøve Rosenmetoden, selv om det indimellem har været hårdt, fordi jeg er kommet i kontakt med en masse undertrykte følelser. Både vrede, angst og sorg, men også ind i mellem en stor glæde Jeg har forsøgt at forholde mig åben over for de ting, der kom op og er blevet meget bedre til at mærke kroppens signaler. Det at bruge åndedrættet for at komme mere i kontakt med kroppen og følelserne og hermed også være mere til stede i nuet, har været en værdifuld opdagelse for mig.
At turde være til stede i nuet, også selv om det føles smertefuldt og man mest har lyst til at flygte, har måske været den vigtigste erfaring. Mit gamle mønster har altid været at flygte fra ubehagelige følelser og erindringer, og det har givet en stor rastløshed og uro. Nu håber jeg, at jeg kan finde ind til en indre ro i stedet for. Jeg har tænkt en del over det med ikke at kunne udholde at lytte til musik, som vi talte om sidste gang, og jeg er faktisk begyndt at lytte til nogle af mine gamle cd’er og plader, og selv om jeg ind i mellem bliver meget følelsesmæssigt påvirket, kan jeg også mærke, at det giver mig glæde.
Siden sidst har jeg haft meget brug for at holde mig meget for mig selv, fordi jeg har følt mig meget sårbar, og heldigvis har det også været muligt. Natten efter sidste behandling havde jeg en drøm, som jeg tror, er meget vigtig. Jeg faldt ned og landede tungt på noget is som splintredes i tusindvis af stykker. I næste sekvens af drømmen, er jeg dog fuld af fortrøstning, og uden den mindste angst, i gang med at bestige et bjerg. Det opfatter jeg i hvert fald som en meget forløsende drøm, og forhåbentlig kan den blive et billede på fremtiden.

Erik F