massage Humlebæk og Nordsjælland

Køb et GAVEKORT til massage her

Tina Kasan

  • Autoriseret fysioterapeut
  • Osteopatisk manuel terapeut
  • Certificeret Rosenterapeut, “Marion Rosen” kropsterapeut
  • Stresscoach, certificeret hos Matzau Erhvervspsykologer
  • PSYCH-K fascilitator/coach
  • Foredragsholder

Massage i Nordsjælland hos Humlebæk Fysioterapi

Slip af med smerter, stress & spændinger med en god gang massage i Nordsjælland

Bestil tid

AFSPÆNDINGSMASSAGE:
Klassisk massage eller Rosenmetoden. Uanset metodevalg vil du opleve afslapning, afstressning og opnåelse af en dybere indre ro.

KLASSISK MASSAGE:
Her stimulerer, beroliger og afstresser jeg din krop alt efter hensigt og blødgør dine muskler og sener. Du kan få både delmassage og helkropsmassage. Den klassiske massage vil typisk være målrettet smerter og spændinger i nakke, ryg, ben, arme, ansigt & hovedbund.

BINDEVÆVSMASSAGE:
Den er et supplement til dig, som har smerter og ubehag på grund af en nerveirritation. Dine muskler og væv blødgøres. Du vil hurtigt få gang i blodcirkulationen.

TRIGGERPUNKTSMASSAGE:
Når en muskel bliver overanstrengt, ophober den affaldsstoffer og bliver træt, stiv og øm. Gradvist udvikles der smerter og triggerpunkter. Det er særlig følsomme og ømme punkter i spændte muskelfibre. Ved denne specielle behandling forsvinder dine smerter både lokalt – og i de tilhørende områder på kroppen.

IDRÆTSMASSAGE:
Jeg hjælper dig til at forebygge skader og følger efter arvæv – og behandler dig dér, hvor skaden allerede er sket.

Hvis du er i tvivl!
Har du smerter eller spændinger i kroppen, så skriv endelig til mig via kontaktformularen, så ringer jeg tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om, hvilke gener du oplever, og hvordan man bedst får dem afhjulpet. Jeg har mange års erfaring med både massage, fysioterapi, kropsterapi og mental træning – en erfaring, der kommer alle klienter til gode.